ingyenes webstatisztika
     
 


Anadrol

Vannak olyan tiltott szerek, melyeknek kicsi a hatásuk edzésre nézve, viszont a kockázati tényezők avagy a mellékhatások nem annyira magas mértékűek. Ez fordítva is így van.

Nagyobb eredmény, de óriási kockázat. Kérdés, egyáltalán akkor mi értelme a szereknek. Ez inkább mentalitás kérdése. Van e olyan, akinek tényleg megéri a kockázat a gyors sikert, annak tudatában, hogy nem fog sokáig tartani?

Ez a szer az utóbbihoz tartozik, nagyon gyors és eredményes a hatása, viszont kinyírja az embert. A piacon nem is található csak külhoni feliratú szer. Ha eredeti cuccot adtak át, akkor szürke színben örülhetünk a kis szerzeménynek. Több gyártó is van, mert ezt is hamisítják, hiszen megéri, mivel nem rossz a szer hatása, de azért figyeljünk oda, elvileg olyan feliratnak kell lennie rajta, hogy Syntex és 100 bogyónak kell benne foglaltatnia a dobozban.

Szuper erős koncentrátum, mivel androgén hatása egy másik nagyon erős anabolikus cuccal van egybe készítve. Nagyon gyors és eredményes hatása persze nem ingyen van. Drága a tárcának és a testnek is kifizetni a számlát.

Ha kihasználjuk az új erő által kapott lehetőséget a tömegnövelésben, akkor simán felhízunk 10-15 kg-ot is két hét alatt. Persze ez nem növekedési hormon, tehát nem színtiszta izom fog ránk rakódni, hanem a víz nem távozik el a szervezetből és az izomba jutva, megnöveli a „szépségét”. A szer kifejezetten hatásos, mivel nem csak nagyobb izmaink lesznek, hanem erősek is leszünk, szóval két hét alatt Hulkra változhatunk.

Még az ízületi problémákkal vagy fájdalmakkal küszködő sportolóknak is segít az edzésben.

Persze sok mellékhatása is van, kb. 9-et regisztráltak jelenleg és még zsírt sem éget, ezért lehet kicsit gömböcök leszünk tőle. Tényleg nem ajánlatos olyan készítményt vásárolni, mely be van tiltva, hiszen májkárosodást és daganati betegségeket okozhat és még sorolhatnám eme sok cucc rossz és kifejezetten károsító hatását.

Aki évek óta edz és nem fejlődik, az kérdezzem meg egy szakembert, pénzileg is jobb és nem ártalmas. Aki még akkor sem nő, akkor sajnos nem az ő sportága és próbáljon meg mást.