ingyenes webstatisztika
     
 


Előző este

A felkészülés lelkileg is kell, hogy hasson rád, nem csak „natúr” testileg, hiszen az igazi edzés és a verseny kimenetele azon múlik, mennyire vagy ott a színpadon. Azt remélem tudod, hogy egyetlen kis gatya van rajtad, ami éppen csak egy dolgot nem mutat meg a nagyközönségnek. Nem kimondottan a fenék lesz a fő téma, de a szigorú ámde igazságos zsűri mindent kíméletlenül megnéz rajtad és bevizsgál, milyen szuper vagy. Legyen önbizalmad, nem azért készültél ennyit, hogy a méregető, tanácskozó szemek elriasszanak, hiszen ők a munkájukat végzik. Az ápoltság magáért beszél. Ami nem kell a színpadon, azt tüntessed el teljesen magadról. „körömtelenítsed” a kezed a lábad, moss nagyon alaposan fogat, szőrteleníts ahol ez szükséges és ne találj ki feszültség levezető edzést.

Csomagolj be még este, nehogy lemaradjon valami, még a végén azon fog múlni, hogy nem volt meg az olaj meg a barnító krém, akkor már ne is menj. Na jó, talán lesz valaki vetélytárs, aki szívesen megosztja az övét veled. Amit tuti el kell vinned magaddal: a legfontosabb elem a víz, pózoló olaj, barnító olaj, rengeteg zsepi, a menő pózolós gatya és persze néhány gyümölcs.

Figyelj arra, hogy némely rendezvényeken már előző napon át kell adnod, de nyugi, ezt nem az utolsó pillanatban fogják veled közölni.

Az este aludj jól, ne agyalj azon, mi az amit még fejlesztened kéne, nehogy lerohanj az edzőterembe, azon már tényleg nem fog semmit sem javítani. Pláne a végén nagyon felmenne a pulzusod, az pedig ilyenkor nem kéne. Gondolj arra, milyen jól fogsz szerepelni. Nyilván van összehasonlítási alapod az előző versenyekből, főleg ha van rutinod. Tehát tudod milyen a felkészültséged és mennyi esélyed van, ezen már nem kell gondolkodni.

Most már készen állsz a próbára, végre megmutathatod ki vagy és milyen jól készültél fel a versenyre testileg és lelkileg egyaránt.