ingyenes webstatisztika
     
 


Gyors fogyás

Level diéta

Létezik egy drasztikus mértékű fogyás módszer, ami tipikusan amerikai. Ezt azért írom, mert nem túl egészséges étrendjük eredménye, eképpen nincs kedvük megvárni a normál mértékű fogyás hosszú és fárasztó történetét. Speciálisan szinte gyilkos módszerrel 15 nap alatt 10-15 kg-tól óhajtanak megszabadulni. Ezt náluk Level-diétának hívják.

Minimálisra lecsökkentett szénhidrát, olaj, fehérje fogyasztás. Tehát semmi tészta, tej, hús és édesség. A reggeli kimerül egy narancsban, egy kétszer sülttel és egy csésze teával. Hát nem semmi annak, aki túlsúlyos! A nap másik felében paradicsom, tojás, tejföl és saláta. Ezt keményen 5 napig. Ha erős vagy, ismételd meg 3-szor egymás után, simán leadsz 10-15 kg-ot. Az eredmény nem biztos, csak ha erős vagy, egészséges és nem érzel komplikációt!!! Vigyázz magadra! Ne higgyük már el, a gondosan összeszedett zsír pár nap alatt eltűnik. Van, akinek tényleg sikerül, de van, akiknek nem. Ennek egyszerű magyarázata van. Különbözőek vagyunk biológiailag és nem pontosan ugyanazt esszük meg, mint a másik.

Szakvélemények: 1000-1200 kalória/nap alá sose menjünk le!
Hiánybetegségek lépnek fel és az izmok jobban lebomlanak emiatt., mint a zsír. Könnyen előjön a jojo-effektus, fogyás után nem bírjuk ki, és még több visszajön, mint gondolnánk és a végén kiderül nem ért az egész semmit.

Vagy ha már országokról beszélünk, Japánban banánnal fogynak a leghatékonyabban. A reggelt egy nyers banánnal kezdik és egy pohár langyos vízzel. Sportolás nem lényeges, enni bármit lehet, de ne sokat és 8 után már ne együnk és éjfél előtt bújjunk ágyba. Annak ellenére, a banánban sok az emészthetetlen keményítő, ami növeli a testük zsírégető képességét. Nem ismerem ennél jobban, ki kell próbálni mindent, lehet ez a legjobb gyors fogyás egyszerűen.

Az összes adatot összegyűjtve megállapítom, hogy nincsen olyan, hogy gyors fogyás, mindenkinek be kell érnie egy lassú, de biztos kúrával, mert a gyors akcióval rengeteg kockázat és probléma felmerülhet, amit lehet nem is vesz észre időben az ember. Ne akarjuk „percek alatt” leadni azt, amit éveken át gyűjtöttünk, mert ez nem így működik.