ingyenes webstatisztika
     
 


Hasizomra gépek

A hasizom fejlesztése férfiaknál kényes téma, mivel oda megy a legtöbb zsír, ezért keményen kell edzeni, hogy láthatóan szépen kidolgozott „pocink” legyen. Hasizmot - mielőtt bárkit rábeszélnék egy otthoni gép vásárlására - lehet gép nélkül is fejleszteni. Vegyük például a sima felüléseket. Nem árt valami puha szőnyeg alánk, mert a padlószőnyeg felsértheti a hátsónkat, mert kidörzsöli. Ha ez megvan, jöhet a hasizom erősítése. A lábat, ha esetleg tudjuk, akasszuk be valahova, ha nem és ügyesek vagyunk, anélkül is lehet csak teljesen lefekve a földre. Emelkedjünk fel, a kezünket kulcsoljuk össze a fejünk mögött és addig emelkedjünk fel, amíg meg tudjuk érinteni a térdünket. A térdet enyhén behajlítva is lehet tartani. Ezt ismételjük meg ahányszor csak tudjuk. Ez már egy nagyon jó zsíroldásos gyakorlat. Persze ezt lehet alakítani is.

Na és itt jön a gépek használata. Aki szeretné géppel elérni a kívánt hatást, az szerezzen be egyet. A legegyszerűbb gép 15 ezer körül van. Vannak benne ellenállás fokozatok, továbbá teljes felüléssel lehet végezni, így egyszerre lehet edzeni az alsó, középső és felső hasizmokat, könnyen össze is lehet csukni, vagyis elfér kis helyen és nincs is nagy súlya.

Hasazós gépből több fajta is van.


A másik fajtája lefelé görbülő háttámasz, ahol felülre lehet tenni a lábat. Elsőre ijesztő lehet, de nagyon jól megdolgoztatja a hasat. A lábtartó állítható, ezért bármely magas ember tudja használni.

Akinek még ez sem elég, annak itt van egy hasstimulációs öv, mely 400 összehúzódást csinál 1 perc alatt, anélkül, hogy mozognod kéne. Több különböző programra is lehet állítani, így mindenki meg fogja találni a magának valót. Természetesen elemmel működik, így sehol nem kell magad lekötnöd az edzéshez, azt csinálsz közben amit csak akarsz. Nem kell aggódni amiatt, hogy nagyobbacska a pocink ennél, hiszen ki is lehet egészíteni.

Bármilyen gép ami hasra lett kifejlesztve megfelelő lesz számunkra, ha mindig jól csináljuk és betartjuk a napi edzést, amit ajánlanak. Senki sem egyforma, nem biztos hogy pont annyi időnek kell eltelnie amíg lesz eredmény, lehet rövidebb, vagy hosszabb. A lényeg az, hogy legyünk kitartóak az edzést illetően, ha feladjuk, tényleg sose lesz meg a kívánt forma.

Aki teheti géppel, aki nem csak szabadon, a lényeg a mozgás. Többé nincs kifogás!