ingyenes webstatisztika
     
 


Multifunkciós gép

Igen, nem csalás nem ámítás, de egy otthoni géppel a test teljes egészében meg tudjuk mozgatni, edzeni. Szó szerint minden benne van és még biztonságos is.

Van benne egy nagyon jó felsőtest és egy alsótest fejlesztő rendszer. A következő funkciókkal: melltoló, mellerősítő, váll fejlesztő, bicepsz, tricepsz edző gyakorlatok mestere. A lábra is több módon lehet gyakorlatozni. Na persze miért ne lehetne egy ilyen gép összecsukható is és egy igen erős szerkezet is egyben. A háttámla állítható, párnázott ülés. Mi kell még ehhez? Végezhető rajta lehúzás, kinyomás, összenyomás a mellizmunknak, felhúzás a csuklyás izomnak, és a lábnak egy nagyon jó combizmosító és feszesítő gyakorlat. Az ára eléggé változó, mert van olyan gép is ami egybe van, de nagyobb teret igényel, és egyszerre akár 16 ember is végezhet rajta gyakorlatot. Érdemes tudni ezekről a gépekről, hogy ők inkább csak erősítő hatást segítenek a használóján, ha igazi nagy izmokra vágysz, akkor nem ezeket veszed meg, hanem egy egész konditermet, vagy elmész egy konditerembe. Nem lehet egyszerűen velük úgy edzeni, mert ha így lenne, a termek is csak ilyen multikból tevődnének össze.

Meg kell vásárlás előtt győződni róla, hogy adnak e hozzá súlyokat
, mert nem mindig van benne az árban, ami kb.  70-100 ezer is lehet az átlag, de van több száz ezres is! A gépet kezdőknek vagy hölgyeknek ajánlom, akik szeretnének erősebbek lenni, vagy nincs idejük konditerembe járni, viszont nem csak fogyni óhajtanak, hanem meg is akarják erősíteni a legtöbb izmukat.

Persze, lehet venni 20 ezer forintért is, ezt jobban ajánlanám a hölgyeknek. Kisebb helyet is foglal, olcsóbb is, és egyszerűbb a használata. Lehet vele edzeni fekvő, ülő vagy álló helyzetben is. Ugyanúgy alsó és felső testet lehet vele edzeni. Súlyok helyett több különböző hosszúságú és erősségű kötél gondoskodik a terhelés változatosságáról. Persze néhány gyakorlathoz még kötelek sem kellenek.

A lényeg, hogy igen drágák a gépek, ne menjünk csak úgy bele egy vásárlásba, gondoljuk végig, hogy tényleg fogjuk e annyit használni ami megéri. Aki nagyon elfoglalt, annak érdemes vásárolni, de aki teheti menjen konditerembe, mert egy idő után unalmas magunkban edzeni.