ingyenes webstatisztika
     
 


Naposim

Emberek! Ne szedjétek, edzés nélkül meg pláne! Sok mellékhatás, erős egészség károsítás. Ez az anabolikus szteroid felborítja a hormonháztartást és idegbeteg leszel tőle. Na szóval edzés nélkül nyilván izom sem fog nőni, hazavágja a májat és vesekárosodást fog okozni. Ha hízni akarsz, ne ezt válaszd, mert vannak rendkívül hatásos tápszerek, amikkel egészségesen és legálisan is tudsz fejlődni.

Senki se szedjen szteroidod, ha nem edz normálisan és rendszeresen, mert kinyírja a máját. Aki esetleg volt olyan lelkes és nagymértékben fogyasztotta, akkor már nem is lehet visszafordítani a folyamatot. Kis mértéknél kis idő alatt még mellékhatása sem lesz. Nem lesz hajad, rendes májad se és nőiesen fogsz kinézni a végére. Hát nem hiszem, hogy szép látványt nyújtana.

Aki nagyobb akar lenni, inkább egyen sokat. Napi legalább 5-ször, fél kg hússal persze, táplálékkiegészítést edzés után nyomjon be magának tejsavóval és szénhidráttal és sokat edzen, de azért túlzásba ne vigye. Ne legyél agyilag és testileg sem károsult, mert nem éri meg a gyors eredményért.

Csak a tájékoztatás kedvéért, aki mégis szedi ezt, ne használja együtt danabol vagy nerbol tablettával. Aki esetleg más formába kívánja nekünk eladni, az biztosan kamu, mert máshogyan nem létezik. Maximum 25-30 mg-ot szabad beszedni, bár állítólag nem olyan erős. Egy tabletta csak 5 mg, szóval ki lehet számolni mennyi a maximum. A vízvisszatartás miatt megnő a pulzus.

A látványos fejlődés nem fog elmaradni, viszonylag gyorsan láthatjuk az eredményt, de ahogyan elhagyjuk annyira visszafejlődünk erőben és izomban, hogy rosszabb lesz mint előtte. Aki nagydarab, az pláne ne szedje, mert még kövérebb lesz tőle!

Egy ilyen kúra kb. : 6-12 hétig tart. Ennél hosszabb és rövidebb már nem használ, vagy túlzásnak minősül. Gyors tömegnövelés, de az izom növekedési ideje nem tart sokáig. Az injekciók lassabban hatnak, és nem annyira mérgezőek. A legjobb módszer, ha előbb a kúra elején tablettát szedünk a másik felében pedig injekciózunk.

A legmérgezőbb szteroidok a Halotestin, Anapolon, Parabolan..

A napozim nem olyan pusztító, de inkább ne szedjük, 20 forintos tabletta ára, ez nagyon olcsó, viszont nagy az ára.