ingyenes webstatisztika
     
 


Növekedési hormon

Ha alapjában vizsgáljuk, mi is az a növekedési hormon, akkor mint a nevében is benne foglaltatik, a testünk vagy azok részeinek megnövekedése az átlagosnál nagyobb mértékben. Ezt a hormont az agyalapi mirigy termeli meg számunkra és a szövetekre van kedvező hatással. Persze nem csak a magasság, vagy a kezünk változhat meg „nagyon”, hanem a szerveinkre is tud hatni. Elvileg arányosan és állandóan növünk kb.: 18 éves korunkig, de sajnos ez nem mindenkinek jön össze. Részekre lebontva a növekedési hormon hatásait, megállapítható, hogy nem minden esetben jó még a gyerekeknek sem, ha túl sok van belőle. Az még talán nem baj, ha a gyerek csontjait kicsit nagyobbra növeszti a kelleténél, vagy az izomnak fehérje építés miatt nitrogénre van szüksége, amiben „szívesen” segít a hormon, ugyanis a nitrogén jobb felhasználását pozitívan befolyásolja. Érdekes még, a cukorszintre is képes hatni, amit csak inzulinnal lehet csillapítani. Sőt, még a zsírlebontásba vagy az anyagcserébe is „beleszól”.

Ez még nem is hangozhatott rosszul, hiszen sok alacsony testépítő van. Ha végignézzük a profikat, megállapíthatjuk, hogy 170 körül mozog az átlag magasság. Elvileg jó hatása van az ember valós növekedésére, de végzetes mellékhatása van a szervezetre nézve.

Eddig a legfélelmetesebb készítmény, amit ismerni lehet. A cukorbajt az előbb már írtam. A hormon cucc mindent meg fog növelni a testen és azon belül. Simán okozhatunk vele agydaganatot magunknak. Aki fiatalon szedi, bár tényleg óriás lesz, de csontjait torzszülötté varázsolja. Persze a számlájára írják a szivacsos agysorvadást is.

Mik is az előnyei? Remélem ezzel nem fogok kedvet csinálni senkinek, inkább olvassa el még egyszer mik a mellékhatások. Előnyei a teljesen színtiszta izomtömeg, ami meg is marad rajtunk, még akkor is, ha már nem használjuk a cuccot. A világon ez a leghatásosabb anyag amit valaha feltaláltak és az ára is odaver mindegyiknek. Egy kis inzulin vagy egy kis anabolikus cuccokkal aztán már megdöbbentő lesz amit tapasztalni fogunk. Jó 10-12 hétig kell használni, naponta jó kis mennyiséget, olyan 4-8 egység erejéig. Ez úgy számolva 1000-2000 forintig lehet kapni csakis feketén és folyamatosan emelkedik. Számoljunk együtt: ha a legkevesebbet is szedjük be a legolcsóbban, a legrövidebb ideig, akkor is 300.000 forintba kerül a kúra.

Mindenki saját sorsának kovácsa, vigyázzunk magunkra!