ingyenes webstatisztika
     
 


Primobolan szer

Ezt a „csodaszert” 100 mg-os tablettában lehet kapni, egyértelműen erősen kokszosoknak ajánlott szer. Magyarul senkinek sem. Ahogy ez lenni szokott a tömegnövelést vízvisszatartással éri el az anabolikus anyag.

Aki kisebb adagokban szedi, annak nem nagyon jelentkeznek a mellékhatások, mint a májkárosítás. Van valamennyi rossz hatása a hipotalamuszra, de ha nem szedi valaki annyira, akkor annak nem lesz nagyon semmilyen baja.

Lehet adagolni szájon át vagy tűvel, a lényeg a steril bökő használata. A legjobb ha 200-300 mg-ot nyomatsz be magadnak hetente. Persze nem rávenni akarok senkit, csak említem.

Ez egy DHT alapú cucc, nem aromatizálódik, vagyis nem kell attól félni, hogy ösztrogénné fog alakulni, még a máj zavarain kívül más mellékhatását nem nagyon lehet tapasztalni. Persze sokan kombinálva használják, ezért nem lehet eléggé vigyázni a szerekkel.

Ha kombinálásról van szó tesztoszteronnal vagy akár methandrosenolone-nal keverik a tömegnöveléshez, aki szálkásít az masteron vagy winstrol vagy trenbolone cuccokat használ mellé.

Aki csak magában szedné, az nem ér el nagy hatást, eléggé száraz, jó a profitja és nem is nehéz megtartani, viszont gyengesége miatt nem használja szinte senki kiegészítés nélkül.

Ha valaki nyomatja, heti egy tűzéssel plusz metilezik mellé akkor alig hat a májra, ha nem nagyon használják.

Népszerű, mert nincs sok mellékhatásasa, de nem is túl erős, ahhoz képest hogy DHT cucc és még a HPTA sem túl erős.

Van persze utókúrája is, de aki csak magában használta nem is kell rá. Ha mégis volt kombinálva valami szerrel, akkor Gaspari vagy Ultra Hottert érdemes használni.

Eddig egészen jónak hangzik, mégis tiltva van, hát vajon mitől? Azért mielőtt elhatároznánk magunkat, gondoljuk meg vagy nézzünk utána tényleg megéri-e a dolog.