ingyenes webstatisztika
     
 


Spiropet

Az olcsó drogokhoz tartozik, csupán 40-50 forint körül mozog az árfolyama. Érdekes kis készítmény, hiszen ezt valójában asztmára használják. Vajon miért is asztmás sok élsportoló? Nem szteroid készítmény. A helyes megnevezése a béta 2 szimpatikomimetikum.

Fogyni vágyók szedik inkább, mert zsírmentesítést végez a használóján. Szuper lehet, mert nem is kell hozzá diétázni, akkor is eltünteti rólunk azt a bizonyos kis felesleget. Bár van aki szerint nem lehet diéta nélkül megfelelően használni, de ezt mindenkinek a szervezete majd eldönti, mit képes kihozni a kúra végére. A zsír égetését úgy csinálja, hogy megemeli a testhőmérsékletet, így a zsírok fűtőanyagként felhasználódnak.

Sajnos tiltólistán van, egyértelmű, hogy miért, mégis sok jó állóképességet igénylő sportember használja a szert. Adagolni 5-8 tabletta vagy 100-140 mcg. A pontos adagolást a testsúlyról lehet megállapítani. A kúra általános esetben 10 hét körül mozog, de állítólag a legjobb módszer, ha két hét adagolást két hét szünet követi, majd megint két hét adag amíg nem lesz meg az idő.

Talán hihetetlenül fog hangzani, de vannak mellékhatások, nem hiába van listán.

Mellékhatások a szívdobogás, ujjremegés, nyugtalanság, fejfájás, álmatlanság, túlzott izzadás, akár izom görcsök, megnövekedett vérnyomás vagy rosszullét. Súlyos káliumvesztés, ezt a súlyos asztma betegség esetén kéne használni, pont a vízhajtó és a kortikoszteroidok okozzák. A lecsökkent kálium a szívnek is árt. Szerencsére ezek el fognak tűnni a szedési ciklus utáni napokban.

Van azért megoldás a fejfájásra. Csak be kell nyelni 500-1000 mg L-Tyrosine és 60 mg Ginko Bioba étrend kiegészítő cuccot csakis egy időben a Spiropent-tel.

Vigyázat! Túl nagy mennyiség még gyomorfekélyt vagy allergiás rohamot is okozhat!

A készítmény bár olcsó, de mindenki szteroid kúra után használja, ezzel csökkenteni lehet a visszaesést.

Lehet kapni bármilyen gyógyszertárban, de vényköteles cucc.

A lényeg, hogy senki ne szedje ezt, ha le akar fogyni, akkor mozgással tegye, mert csak rontani fog a helyzeten. A fogyáshoz életmódváltás kell nem pedig gyógyszer.