ingyenes webstatisztika
     
 


Sustanon 250

Ez a fajta tiltott szer, egy állítólag nagyon kedvelt és hatásos szteroid a terjesztők szerint. Amit érdemes tudni róla, hogy tesztoszteron keverékről van szó, amely tulajdonképpen kihasználva az összes alkotó anyag olyan tulajdonságát, amellyel képesek szinergista módjára erősíteni egymást.

Nagyon gyors eredményt lehet vele elérni. Az erő és izom növekedése akár kezdőknél is, már 500 mg esetén hetente látványosan megemeli a teljesítményt. Van, aki napi 1000 mg-mal is károsítja magát. Azt kell tudni, ilyen mértékben már nem nő a teljesítmény, csak a mellékhatások fokozódnak. A gyors növekedés víz visszatartást jelent a szervezetben.

Akik igénybe veszik a szert, azt állítják, minden esetben érzik a hatást. Bár itt inkább másról van szó. Ámbár kis mértékben szedve nem érezhetőek a hatások, mindig tartanak maguknál Nolvdexet vagy Proviront. Aki ezt a kúrát folytatja, biztos kell utókezelésre is időt fordítania.

Aki keményen akar kondizni, Susta 250-Deca kúrát is kipróbálhat, ha akar egy kis változatosságot. Persze nagyon jó a kifejtő hatása, amikor kombinálják egy kis danabollal, de ilyenkor már tényleg nagy a veszély, hiszen nagyon nagy mennyiségben fog a víz megmaradni a szervezetben. Mivel az egyik legerősebb szer, kemény mellékhatások is várhatóak a szedésével: kopaszodni fogsz, impotencia, nőiesedés, pattanások tömkelege, magas vérnyomás a serkentő hatás miatt, zsíros olajos bőr felület és persze az agresszivitás.

Persze a népszerűsége ennek ellenére megvan, sőt ezért aztán sok a hamisítvány is, főleg hazánkban! Ne döntsünk ilyen illegális szerek mellett, mert egész életünkben bánni fogjuk, főleg a hamisítvány még durvább elváltozásokat fog eredményezni!

Tűvel nem lehet félrelőni, mert akkor az már nagyon érdekes sztori lenne, a lényege az, hogy amikor benyomod, erősen tegyed, 23-25 G-s tűt használj, mert nehezen megy át, másrészt érbe ne adagold be, mert embóliát fogsz kapni. Ha fáj vagy kis eret ért, húzd ki és nyomjad máshova.

Fórumokon sokat lehet olvasni ezekről a szerekről, ha már nem bírjuk ki és tényleg ki akarunk próbálni egy ilyen veszélyes szert, akkor legalább nézzünk utána több helyen, az interneten vagy akárhol, mivel sokan hamisítják és nehogy már valami gagyit szedjünk be.