ingyenes webstatisztika
     
 


Idézés az oldalról, avagy a szerzői jogok!

Az oldal célja a honlapon található ismeretterjesztő írások minél szélesebb körben történő megismertetése.

Nem teszünk közzé olyan tartalmakat, legyen az szöveg, vizuális vagy hang anyag (például kép, hang, videó vagy animáció), melyekről tudjuk, hogy szerzői jogok által védettek.

A weboldal tartalma a Keresőguru Kft. szellemi tulajdonát képezi és az teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. A honlap tulajdonosa, a honlapon található szövegek, képek, animációk, és egyéb anyagoknak szerzői jogainak és más szellemi tulajdonjogoknak korlátlanul tulajdonosa. A Keresőguru Kft képviselőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel sem online, sem nyomtatott formában.

Ön jogosult:
  • a honlapot olvasni
  • arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni
azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra.

Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában.

Az üzemeltető és a tulajdonos az itt leírtakon kívül semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban. A fentiektől eltérni csak a Keresőguru Kft-vel szerződő fél jogosult. A feltételek megsértése esetén a Keresőguru Kft követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Nem vállalunk felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve: korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a testepites.info honlapra történő belépésből vagy annak használatából erednek.

Keresőguru Kft.