ingyenes webstatisztika
     
 


Sztepp

A sztepp szerelmeseinek! Ez egy kis egyszerű, könnyű és abszolút nem drága cucc. Aki esetleg nem ismerné, ez egy kis lépegetős szerkezet. Nem bonyolult a felépítése, nincs rajta kijelző sem. Egyszerűbb változata körülbelül 8000 forintól kezdődik.

A jótékony hatásait felsorolnám: ami a legfontosabb, a szép fenék kialakítása és a „zsírmentesítés”. Ezen kívül, persze erősíti is a lábat, javít a szív- és érrendszeren is.

A legpraktikusabb alakformáló gép: nagyon könnyű és kis helyen is elfér, simán be lehet tenni akárhová. Kezelni nem nagyon kell, csak rálépni és követni a saját ütemünket.

Hatást gyakorol a comb izmaira, a fenék és hát izmokra is. Aki nem szeret csak úgy maga elé bámulni, nézhet nyugodtan tv-t. Ez jó módszer, hiszen akkor nem válik unalmassá, észre sem vesszük és már csomó időt eltöltöttünk a gépen.

Nem fogunk elcsúszni a kialakítása miatt.

Még nem annyival drágább, ha kijelzős készüléket akarunk vásárolni, mutatja az eltelt időt és a kalória veszteségünket, sőt a lépéseinket is méri.

Aki egy kicsit többet akar az edzésre áldozni az vehet olyan gépet, amin gumikötél segítségével a felső testre is edzhet, és ez sem sokkal nagyobb az alap gépnél.

De ha még ez sem elég, próbáljátok ki a levegős fitneszgépet, aminek hatására még a hasit is megmozgatja, gumi kötelet is a kézi használatra és annyira finom a mozgása, hogy olyan érzést kelt bennünk, mintha a levegőben járnánk. A gépbe levegőt engedünk és máris mehet az edzés! Természetesen mutatja az időt és kalóriát, jó az ízületeknek a levegő miatt.

Minden korosztálynak ajánlom, kortól nemtől függetlenül, veszteni maximum a zsírokat lehet vele. Ha teljes egészében kihasználjuk a gépet, akkor tényleg nagyon gyors fogyást elő lehet vele idézni, sőt formásak is leszünk tőle és erősebbek is. Érdemes belefektetni!

Egy fontos dolgot érdemes még róla tudni. Ezek közül is mint sok más gépnél, bár nem értem miért, nem mindegyik javasolja, hogy 100 kg felett használjuk, persze nem fog múlni néhány plusz kilón 100 felett, de ha teheted, akkor nézzed meg a leírást, meddig ajánlott a terhelés. Persze a másik csodálatos igazság, hogy kevesebbet írnak rá egyébként is, szóval annyira nem kell aggodalmaskodnunk.