ingyenes webstatisztika
     
 


Vélemények a 90 napos diétáról

A 90 napos diéta mások szerint

Állítólag sportorvosok dolgozták ki a diétát, csak az a probléma, hogy nem említik kinek is? Időseknek, vagy betegségben szenvedőknek is ajánlanák? Ha orvosok adnak ki valamit a kezükből, akkor azt fel is tüntetik kinek szól, nem csak úgy piacra dobják. Az összes diétás receptről szakemberek állítják, hogy az a legjobb, de alig említik, hogy mozogni sem árt, mert az esetleg több zsírt éget, de fejleszti az izmokat és természetesebb fogyást vált ki, mint bármilyen önkínzó diéta.

Persze azt is meg kell válogatni, mit mikor ne együnk, ettől is függ sok minden.
Aki hízni akar, nyugodtan egyen közvetlen lefekvés előtt, jó nehéz kaját. De ha inkább szeretne fogyni, akkor lefekvés előtt két órával már ne egyen. Ha nagyon kínzó táplálkozási vágy tör ki rajta, vannak nagyon jó nasik, melyek alig tartalmaznak kalóriát. Nem rossz megoldás olyanoknak, akiknek szokása a késői evés.

A lényeg, hogy előbb magunk akarjunk lefogyni, ne pedig a diétától várjunk el mindent.
  • reggel az ember gyomra még savas állapotban van, így enyhíteni kéne lúgos kajával: pl. kenyér. A gyümölcsök meg sokszor savasak, tehát ebédig ebben a savas „környezetben” kell maradnunk. Émelygés, rosszullét követheti. Bravó!
  • nem kell szétválasztani a bevihető anyagokat, hiszen mindegyikre szükség van naponta, különben hiány lép fel, ami még káros is lesz. Az izom fehérjékből épül fel, ha nincs fehérje, gyorsabban leépül, mint a zsír. Bár tényleg könnyebbek leszünk, de a zsír marad! Na jó, azért az is ég valamennyire. Csak a baj az, ha csökken az izom, csökken a kalória égetés hatékonysága is.
  • első nap a csökkent izmunkra bevisszük a cukrot és a lisztet.
  • negyedik napon korlátlan gyümölcs fogyasztás. A banán is gyümölcs tele van gyümölcscukorral, egyél meg 10 banánt és az már egy 80 kg-os ember napi adagja.
Hát remélem nem vettem el senkinek sem a kedvét a fogyástól, a legjobb a szakember által egyeztetett és teljesen személyre szabott diéta. Ezt több cikkben is hangsúlyozom. Figyeljünk oda magunkra, interneten sok mindent meg lehet találni, amikor elkezdenénk valamit, vegyük a fáradságot, azon már ne múljon az egészségünk.