ingyenes webstatisztika
     
 


Winstrol Depot

Állítólag ez is egy divatos kis szer, nem csak kifejezetten a magyar testépítőknek, hanem a külföldieknek egyaránt. Ki ne szeretné, hiszen könnyű beszerezni, jó hatása van. Bár még akkor is tiltva vagyon, akármit teszünk, mivel az egészségügyiek felülvizsgálták a készítményt és úgy találták nem helyénvaló nekünk az a rossz hatása, ami már inkább elrettentő.

Igaz, masszív izmokat varázsol a sportolónak, ezzel vitatkozni sem lehet. Aki nem szerei a tűt, ne is használja, mert ez nem „holmi” tablettás kiszerelésű anyag. Nem olajos és még nem is vizes alapú származék.

Egy nagy hibája azért van: nagyon kicsi a felezési ideje, ezért gyakran kell beadni, ami kicsit kényelmetlenné teszi a kedves használónak az adagolást, azt nézve, hogy már olyan szer is van, amit csak havonta egyszer kell beadni, hatása is jó, sőt nehéz kimutatni. Sokan megússzák ellenőrzéskor. A tiltott doppingok bár kimutathatóak, de nehéz lenne mindegyik versenyen teljesen átvizsgálni a nyerteseket. Napokig ott kéne maradniuk. A gyakori beadás minden másnap 50 mg. Ösztrogenetikus mellékhatása szerencsére nincs, tehát nem tartja vissza a vizet sem bennünk. Ez egy remek hír. Aki éppen ezzel gondolta a felkészülést, akkor csak nyugodtan szedje. Voltaképpen ez nem amolyan tömegnövelő szer, inkább masszív izomzatuk lesz, persze megfelelő táplálkozás mellett.

Lehet kombinálni is ezt a vegyületet Primobolan Depottal, de ez még egyelőre nincsen bizonyítva sehol. Van, aki szerint szinergista módon kiegészítik egymást. Ez már viszont jól hangzik.

Tömeget növelni lehet anadrol 50-es készítmény segítségével, de akár deca durabolin-t is nyugodtan, hogy jó nagy legyél. Ez utóbbival már tényleg kemény hatást lehet elérni.

Mint ahogy ismeretes a májkárosodás fellép, komolyabb mellékhatása a fejfájás vagy izomgörcs.

Egy adag kábé 1100-tól 1300-ig terjedhet, viszonylag drága és ahhoz képest nem olyan erős csak kombinálva érdemes használni. Az még több pénzt jelent én egyébként sem javaslom, de így legalább kevesebb kedved lesz kipróbálni a szert.