ingyenes webstatisztika
     
 


Zsírleszívás

Ne felejtsük el, hogy a zsírleszívás nem pótolja az edzést. Komoly felesleget nem lehet eltávolítani, csak esztétikai jelentősége van. Valójában olyan embereknek van szüksége zsírt leszívni, akik nem rendelkeznek olyan nagy mértékű felesleggel. Előnye, hogy a heg miatt a kezelt felületen nem fog kialakulni többé zsírképződés!

Miért is van szükség a zsírleszívásra?

Kérdezhetnénk, amikor edzéssel is el lehet tüntetni a felesleget. Vannak olyan emberek, akiknél felhalmozódik különböző területen olyan zsír, amit képtelen leégetni magáról, bárhogy edz és tényleg zavaró.

A leszívás egyszerű, bemész a dokihoz és megbeszéled vele, hogy hol van a testtájék, ahol nem kívánod látni a többletet. Persze, nem lehet lefogyni amennyit csak akarsz, mert maximum 2 litert lehet leszedni. Természetesen esztétikusan, sokkal mutatósabb lesz az a bizonyos rész.

Mindenképpen tudatni kell az orvossal keringési zavart, visszért vagy mélyvénás trombózist, mert ezekről a műtét kockázata miatt ismernie kell milyen betegségeid vannak.

Ha laza a bőröd, érdemes igénybe venni bőrfeszesítő kezelést, hogy ne ereszkedjen meg a műtét után.

Éhgyomorral kell érkezni. A műtét helyi érzéstelenítés módszerével végzik. A bőrmetszés apró 4-5 mm-esek, amibe vezetik a kanült és vákuummal kiszívják a zsírszövetet. A műtét csak 1 vagy 1,5 órás, de lehet néhány órát vagy akár éjszakát a kórházban kell tölteni. Utána kapsz egy ruhát, amit néhány hétig viselned kell, hogy feszes maradjon a bőröd.

Mint miden műtétnél, a legjobb orvos keze alatt végzett beavatkozás után is kialakulhat szövődmény, amit feltétlenül jelenteni kell az orvosnak, hogy minél előbb kezelni lehessen. Ödéma, vérömleny, utóvérzés, vérveszteség, gyulladás, ér-, idegsérülés, tüdőembólia, zsírembólia. De ne aggódjunk, ezek mind mind kezelhetőek!

A műtét után egy hétre kell varratszedésre menni, mi csak néhány milliméteres sebet okoz, amit egy speciális krémmel teljesen el lehet tüntetni két hét alatt. Az első héten lesz fájdalomérzet a kezelt felületnél, de könnyen csillapítható fájdalomcsillapítókkal.

Árak

Magyarországon kb. 120 ezerből meg lehet úszni, de inkább 200 alá ne számoljuk magunkat. Biztos ami biztos.

Van már egy műtétmentes megoldás, ott sugarakkal is lehet roncsolni a zsírsejteket
, amik az ürítésnél könnyen távoznak. Próbáljuk ki valamelyiket, ha úgy érezzük, szükségünk van rá.